Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Nicoleta Chirvase Școala Mamei Junior

100% Complete
900 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cu adevarat minunat este sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze, proiectul Scoalei Mamei Junior: "Hidroterapie pentru copii cu dizabilitati fizice si pshice."

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face, este sa fii alaturi de mine si, in loc sa imi faci un cadou, sa donezi banii catre acesta cauza si poate astfel, ajutam mai multi copii sa aiba acces la tratament.


Impreuna putem fi mai buni!

Iti mulțumesc ca esti alaturi de mine si, daca iti place ideea, iti poti darui si tu ziua de nastere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Școala mamei Junior oferă din anul 2003 servicii destinate femeilor însărcinate, viitorilor tătici, dar și proaspeților părinți și copiilor acestora.

Misiunea acestui proiect este de a crea acces gratuit copiilor cu dizabilităţi din judetul Timiş (peste 2000) şi nu numai, la una dintre cele mai consacrate şi eficente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare – terapia în apă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donații

Sarbatori fericite de la ajutoarele Mosului :)
15 Dec 2016

Ariana Alexandra Alina Valy

100 RON
La multi ani Nico!Felicitari pentru initiativa,esti un om deosebit!Te pupacim!
15 Dec 2016

Mircea Adela Edi

140 RON
La multi ani nasa si speram ca gestul tau sa faca diferenta si sa inspire si pe altii! Felicitari, te iubim!
14 Dec 2016
La multi ani iubita!
14 Dec 2016

A+A

100 RON
14 Dec 2016

Anonymous

100 RON
06 Dec 2016
06 Dec 2016