Școala Mamei Junior

Școala Mamei Junior

O ajutam pe Florina sa se recupereze!

Status: Inchis

Florina are leziuni cerebrale si lupta sa se recupereze! Are nevoie de ajutorul nostru pentru a urma un tratament de recuperare costisitor!

[ Show more ]

30,808 RON

Sumă:

2

Galantomi:

18

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Florina Gogiuman are 33 de ani si este genul de persoana care iti insenineaza ziua cu o vorba buna sau un zambet. Ii place sa citeasca si sa urmareasca diverse sporturi, de la ciclism la schi fond. Este casatorita si isi doreste de mai mult timp un copil.  In iunie, in timpul unei interventii medicale banale, care ar fi trebuit sa o aduca mai aproape de visul de a deveni mamica, a suferit un stop cardio-respirator. A ramas cu leziuni cerebrale si acum se afla la inceputul unui proces de recuperare ce se anunta indelungat si cu mult peste posibilitatile financiare ale familiei si cercului sau de apropiati.

Pentru a-i permite Florinei sa continue tratamentul intr-o clinica neurologica de specialitate, colegii ei si asociatia Scoala Mamei Junior organizeaza o serie de evenimente ce au ca scop strangerea de fonduri, la care te invitam sa iei parte. Speram ca, dincolo de bucuria de a sti ca ajuti pe cineva prin donatia ta, vei simti si ca faci parte dintr-o comunitate care sare, la nevoie, in ajutorul celor din jur. Daca apreciezi prajiturile sau preferi alergarea ori fotbalul, ori poate un concert (sau, de ce nu, te bucuri de toate aceste mici placeri ale vietii), te asteptam!  Iar daca te gandesti sa devii la randul tau fundraiser, alergand pentru Florina la una din cursele organizate de Alergotura la festivalul Plai (Padurea Verde), si sa-ti inviti prietenii sa te sustina cu o donatie, te primim cu bratele deschise!

Iar daca nu ai posibilitatea sa participi la niciunul din evenimente, poti totusi sa o ajuti pe Florina facand o donatie online, aici pe platforma Galantom.

In caz ca doresti sa afli mai multe informatii, o poti face la https://www.facebook.com/helpflorina si www.helpflorina.com